BEB Workshop

Ben je niet tevreden met je lijf en energie, dan is dit iets voor jou.

BEB = Beweeg Eet Balans

Deze workshop geeft je inzicht in de balans tussen jouw (beweeg)activiteiten en je voeding(inname).

Ben je niet tevreden met je lijf en energie, dan is dit iets voor jou. Diëten en sporten om af te vallen werkt kort en je valt vaak weer terug. Wat wel langdurig werkt? Kleine aanpassingen in je eet- en beweegpatronen. Daarvoor heb je inzicht nodig in wat je nu doet.

De workshop begint met een korte introductie over wat met bewegen bedoeld wordt en hoe je bewegen eenvoudig in je dagelijkse bezigheden kunt inpassen zonder dat het extra tijd kost. Voldoende bewegen is nodig om je energiek te voelen, om lekker in je vel te zitten.

Je leert hoe je kunt meten hoeveel je beweegt en hoe je kunt bijhouden wat en hoeveel je eet.

Door het inzicht in de balans tussen bewegen en voeding krijg je motivatie voor bijsturingen die veelal een blijvend resultaat hebben (dus zonder grote veranderingen in je eet- of beweegpatroon te moeten inpassen realiseer je een blijvend resultaat).

Er wordt gebruik gemaakt van een app die een laptop of pc met windows vereist. Deze app onderscheidt zich van andere, omdat deze zich niet focust op een dieet noch op een sportprogramma en ook geen boodschappen geeft over zaken die moeten en niet mogen. Deze app geeft je inzicht in jouw beweegactiviteiten en jouw eten en de balans hiertussen.

Tijdens de workshop leer je hoe je de app gebruikt en door 2 tot 3 weken de app te gebruiken krijg je inzicht in jouw balans tussen bewegen en eten. 

Contact

Het inzicht dat je krijgt geeft je voldoende motivatie om simpele en niet zo ingrijpende aanpassingen te doen die wel effectief zijn en die blijvend resultaat geven.

© Copyright 2019 Stichting BSB - All Rights Reserved

Made with ‌

Easiest Website Builder