free web creation software

BEB staat voor: Beweeg Eet Balans

Ben je niet tevreden met je lijf en energie, dan is dit iets voor jou. Diëten en sporten om af te vallen werkt kort en je valt vaak weer terug of nog erger. Wat wel langdurig werkt: kleine aanpassingen in je eet en beweegpatronen. Daarvoor heb je inzicht nodig in wat je nu doet.
Deze workshop geeft je inzicht in de balans tussen jouw (beweeg)activiteiten en je voeding(inname). De workshop begint met een korte introductie over wat met bewegen bedoeld wordt en hoe je bewegen simpel in je dagelijkse bezigheden kunt inpassen zonder dat het extra tijd kost. Voldoende bewegen 

Mobirise

is nodig om je energiek te voelen, om lekker in je vel te zitten. Je leert hoe je kunt meten hoeveel je beweegt en hoe je kunt bijhouden wat en hoeveel je eet.
Door het inzicht in de balans tussen bewegen en voeding krijg je motivatie voor bijsturingen die veelal een blijvend resultaat hebben (dus zonder grote veranderingen in je eet of beweegpatroon te moeten ondergaan. Blijvend resultaat ook op langere termijn).
Er wordt gebruikt gemaakt van een App die een laptop of pc met windows vereist. Deze App onderscheidt zich van anderen omdat deze zich

Mobirise

niet focust op een dieet noch op een sportprogramma en ook geen boodschappen geeft over zaken die moeten en niet mogen. Deze App geeft je inzicht in jouw beweegactiviteiten en jouw eten en de balans hiertussen.  

Tijdens de workshop leer je hoe je de App gebruikt en door 2 a 3 weken de App te gebruiken krijg je inzicht in jouw balans tussen Bewegen en Eten.

Het krijgen van inzicht heeft al velen geholpen, ook mensen die maar bleven jojo'en met diëten en sporten.

Het inzicht dat je krijgt geeft je voldoende motivatie om simpele en niet zo ingrijpende aanpassingen te doen die wel effectief zijn en die blijvend resultaat geven.

Voor meer info: stuur even een e-mailtje of bellen kan ook.

Meedoen met de workshop of wil je deze workshop voor jou groep of bedrijf ? meld je aan via de knop. Na aanmelding nemen we contact met je op.